En ejendom med historie

Historien bag Lynghøjvej 74

I 1917 blev et trelænget husmandssted opført som den sidste ejendom på vejen mod nord ud af Stilling by. Overfor ejendommen var vejen mod Ry og Silkeborg.

Ejendommen fik navnet ”Højbo”, fordi den blev bygget på en lille høj. Ejendommen var omgivet af sine marker, og der var stald, vognport, og en stor køkkenhave.

Senere fik vejen navnet ”Randersvej” og i 1977, da Motorvej E45 blev indviet, fik den nye omfartsvej med bro over motorvejen navnet Randersvej. Vejen med Højbo kom nu til at hedde Lynghøjvej. Ejendommens jord blev udstykket og i starten af 80érne kommer Red//Green til, som den første virksomhed i industriområdet.

Det er en solid ejendom med 100 års historie, og mange bygningsdetaljer er bevaret. Da vi købte ejendommen i 2006, var det fortsat en trelænget ejendom. Efterfølgende har vi gennemrenoveret og bygget til, så alt i dag står som en nutidig, funktionel og energioptimeret ejendom.

Vores håndværkere har været ALT igennem. Nyt el, varme- og vand, kloak med vandseparation. Vægge er fuldmurede, nye sokler, ny tagkonstruktion og tegltag. Lyddæmpende superenergi-vinduer/-døre. Massive trægulve, døre og paneler. Badeværelser og køkkener. Alt er nymalet. 2 nye bygninger fra 2017-2019. 

Ny anlagt have med ca. 200 m² gårdmiljø med gamle toppede brosten.

Der er mange muligheder i denne ejendom med attraktiv beliggenhed og mulighed for reklame mod motorvej E45. Vi ønsker at tilbyde nogle gunstige betingelser til lejere, som vil passe på ejendommen.

 

Vi kan bl.a. tilbyde, at lejere har indflydelse på lejemålets indretning og forkøbsret af ejendom.

 

Ejendommen er beliggende i det attraktive erhvervsområde i Stilling ved Motorvej E45 mindre end ét minuts kørsel fra motorvejsafkørsel Skanderborg N. Området er et nyere erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Kvarteret er velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg. Ejendommens beliggenhed giver mulighed for en synlig flag- og skilteeksponering ud til Motorvej E45.