Erhvervslokaler samt bolig til leje - fordelt på 270 m²

 Tæt på det attraktive erhvervsområde ved Niels Bohrs Vej i Stilling, ved Skanderborg Nord

Ejendommen er godkendt til ren erhverv og alternativt til beboelse for den selvstændigt erhvervsdrivende, der ønsker at drive sin virksomhed på ejendommen i kombination med beboelse. Boligen er oplagt for den selvstændige entreprenør, iværksætter eller erhvervsdrivende, der f.eks. driver en e-commerce forretning, ønsker lager og/eller showroom, galleri, studie, eller måske bare har brug for hjemmekontor eller ønsker at udvide forretningen trinvist.  Ejendommen har også et stort udendørs areal med mange udnyttelsesmuligheder. 

Der er rigtig mange kombinationsmuligheder også med de øvrige lejemål på ejendommen, der bl.a udgør et stort lager og en separat anneksbygning. Bestemt et besøg værd - book en fremvisning på 2112 2299.

Husleje og økonomi:
 1. års leje: 270 m² x 840 pr. m²  - Månedlig leje: kr. 18.900
Depositum: 3 måneders leje (kr. 56.700)
Forudbetalt leje: 3 måneders basisleje (kr. 56.700)
Prisregulering efter NPI
Driftsomkostninger (vand, el, fjernvarme mv.) betales af lejer i forhold til forbrug. Ejendom er energimærke B med energivinduer og ny hulmursisolering.
Vedligeholdelse af de grønne udenomsarealer varetages af udlejer.

Uopsigelighed fra udlejer: Minimum 3 år - eller efter aftale
Uopsigelighed fra lejer: Efter aftale  - Prisregulering: NPI

Lejemålet er gennemrenoveret ved indflytning og er indflytningsklar november/december 2019. Alle gulvarealer, inkl køkken og gangarealer vil være lagt i massiv egetræ, der giver et fantastisk godt indeklima og et eksklusivt udtryk. Ejendommen entreres via en smuk granittrappe med adgang til ejendommens samlingspunkt - en fantastisk nyanlagt gårdhave med smukke, gamle brosten, som hører med til lejemålet. 

Uopsigelighed fra udlejer: Minimum 3 år - Uopsigelighed fra lejer: Efter aftale.