KONTOR på 66 m² inkl. køkken/kontor/toilet fælles 

Beliggende tæt på E45, Afkørsel 51, Skanderborg Nord i det attraktive erhvervsområde v Stilling.

Lejemålet udgør kontorareal med plads til 2-3  medarbejdere. Der er adgang til et nyt  køkken og toilet/bad. Køkken og toilet er i tilknytning til lejemålet og deles med ét andet lejemål. Lejemålet har sin egen indgang. 

Et ideelt lejemål for den mindre virksomhed, galleri, fotostudie, forretning eller i tilknytning til hovedhuset på ejendommen. 

Lejemålet er gennemrenoveret ved indflytning.  Alle gulvarealer er lagt i massiv egetræ, der giver et eksklusivt udtryk og et godt indeklima. Ejendommen entreres via en smuk granittrappe med egen indgang. Der hører egen terrasse (lagt i smukke brosten) med til lejemålet. Ejendommen er godkendt til erhverv som selvstændigt lejemål eller evt. beboelse i tilknytning til hovedbygningen. Da lejemålet i øjeblikket er ved at blive renoveret, foreligger der ikke færdige indendørs fotos, men kig forbi og se lokalerne. 

 Attraktiv leje
1. års leje: Kr. 55.440/ kr.  pr. m² - Månedlig leje år 1: Kr. 4.620,- 

Depositum: 3 måneders  leje (kr. 13.860) - Forudbetalt husleje: 3 måneder (kr. 13.860)

Driftsomkostninger (vand, el, fjernvarme mv.) betales af lejer i forhold til forbrug. Ejendom er energimærke A 2010.
Vedligeholdelse af de grønne udenomsarealer varetages af udlejer
Prisregulering efter NPI.  Der tillægges ikke moms på lejemålet. 
Uopsigelighed fra udlejer/lejer:  Aftales nærmere.

Lejemål ligger i en 100 år "patricia" ejendom med masser af detaljer og sjæl. Ejendom er indenfor de sidste par år gennemrenoveret og energioptimeret iht. gældende krav. Der er flere andre lejemål på ejendommen, bl.a. et hovedhus på 270 kvm og et lager på 121 kvm.  

Ejendommen er bestemt et besøg værd - book en fremvisning på 2112 2299.